akik
Paraméterek
Kiadó | Vince Kiadó |
Megjelenés éve | 2007 |
Oldalszám | 64 oldal |
Kötés | papír / puha kötés |
ISBN | 9789639731103 |
Vélemények
Leírás
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan különböző tájegységre tagolódik, s mindegyik nagyon sajátos gasztronómiai különlegességekkel szolgál. Aki átlapozza ezt a kötetet, remek toscanai ételekkel éppúgy találkozhat, mint szicíliai finomságokkal. Megtanulhatjuk elkészíteni - többek között - a híres levest, a minestronét, számtalan tésztafélét meg a híres milánói borjúcsülköt, az osso bucót is.
A termék hosszú leírása, ami minden terméknél kicserélődik a sajátjára
Globális Meta tag név
A Meta beállításoknál megadott Globális Meta tag név kerül behelyettesítésre
Olasz konyha - Le Cordon Bleu - Főzőiskola ínyenceknek
terméknév
1.499,00 Ft
ár (bruttó)
Szakácskönyvek
kategória név
9789639731103
cikkszám