Paraméterek
Kiadó | Kulinária Kiadó |
Megjelenés éve | 2008 |
Oldalszám | 96 oldal |
Kötés | kemény kötés |
ISBN | 9789639905023 |
Vélemények
Leírás
Stahl Judit ebben a könyvében azokra az elfoglalt háziasszonyokra gondolt, akik húsos ételekkel szeretnék megörvendeztetni családjukat, vendégeiket. Az olasz bundás hús a hagyományos rántott szelet modern, mediterrán bundába burkolt változata, és mivel a panír csak utólag kerül rá, nincs semmi zsírban lubickolás. A krétai nyaralást idéző görög citromos csirke kevés hozzávalóból áll, és napsütötte ízei télen-nyáron élvezhetőek. A pulykacsíkok vörösboros-mazsolás mártással ínycsiklandó példa, miképp lesz csipetnyi francia rafinériával ünnepi fogás a megszokott, hagyományos pulykamellből. Az örmény húsos táska minden bizonnyal nagy sikert arat majd a konyhai kalandozók közt, hiszen az izgalmas, főtt tésztafalatokban fahéjas, diós, korianderes darált hús bújik meg. De megtalálható a könyvben a carpaccio, a világ egyik leghíresebb előétele is, olyan vendégeknek, akik előtt virítani kell, ahogy a közkedvelt, előre elkészíthető aszaltszilvás húsgombóc is benne van, amelyért a nézők szinte megrohamozták tavaly a Stahl konyhája című tévéműsor internetes honlapját. A receptek ezúttal is pontokba szedett, jól követhető, praktikus leírások, amelyek mindig garantálják a sikert.
A termék hosszú leírása, ami minden terméknél kicserélődik a sajátjára
Globális Meta tag név
A Meta beállításoknál megadott Globális Meta tag név kerül behelyettesítésre
Gyors húsos ételek
terméknév
2.299,00 Ft
ár (bruttó)
Gasztronómia
kategória név
9789639905023
cikkszám